21498083 peter@reismer.dk

Ydelser

 • Kendskab til alle indkøbere i bogbranchen
 • Forhandling på alle niveauer
 • Stor kundeliste, der rækker udover bogbranchen
 • Kampanger med internetforhandlere
 • Salg af store partier til kæder
 • Telefonsalg f.eks. boghandlere museer eller andre ehrversdrivende
 • Promovering af enkelttitler på flg.: Facebook, Instagram, Tiktok og Snapchat samt egen Youtube kanal.
 • Vi kører rundt til landets boghandlere

Ekstern salgschef:

Har du nogensinde drømt at have din egen ekspert i salg? En person med både erfaring og forhandlingstalent samt en person, der kender alle indkøbere og interessenter i bogbranchen og mange udover den, hvor din bog også kan sælges.

Men så slået det hen, fordi det bliver alt for dyrt at, ansætte sådan en person. Det behøver det ikke nødvendigvis at være, hvis du vælger mig som din eksterne salgschef.

I konceptet ekstern salgschef, står vi for at kontakte alle, der måtte have interesse for dit forlag og dine bøger. Vi besøger også landets boghandlere ved fysiske besøg.

Vi sørger også for levering af bøgerne, til tiden, ud til kunderne og hjælper dig med at lave hele salgsstrategien. Vi kommer, så at sige, hele vejen rundt om salget af dine bøger, lige fra de traditionelle salgskanaler, til de moderne online kanaler.

Vi kommer med indspil til, hvordan du får mest muligt ud af din udgivelsesportefølge og den investering du har lagt i de bøger, der skal udgives.

Kort sagt, så sørger vi for alt, hvad en ansat salgschef ville gøre.

 

Forretningsudvikling: 

Sidder du med en række ideer til udgivelser, eller er du et etableret forlag, der bare gerne vil have andres øjne på din forretning?

Stirrer du dig nogengange blind på excel-ark eller kommende udgivelser uden at vide, hvordan de sælges bedst muligt, eller i hvilken retning dit forlag er på vej hen imod?

Så er Vi måske lige de personer du mangler til at lave en fuld strategi for dit forlag. Med dette hører, at pege på, hvilke funktioner, der evt. skal ansættes, hvad kunderne siger om dit forlag, så du måske skal ændre noget i forhold til udgivelsesportefølgen, eller noget helt tredje.

Vi sætter os godt ind i tingene inden vores møde. Vi kommer med et udspil og spørger dig, hvor du gerne vil hen som forretningsdrivende. Derefter finder vi, sammen, en vej derhen, så vi kommer i mål.

Ring gerne, helt uforpligtende, så finder vi enten en timepris, eller en samlet pris for hele opgaven. Inden da, taler vi selvfølgelig om, hvad der skal til for at få dine ønsker som forlægger opfyldt.

 

 • Overordnet strategi for mere end 10 forlag
 • Indsamling af analyser om udgivelsesportefølge og medarbejdersammensætning
 • Ideudvikling af nye titler
 • Eventplanlægning
 • Coaching af over 500 personer
 • Ledersparing
 • Karrieresparing
 • Hvordan spiller du dine medarbejdere bedre?
 • Find dit drømmejob
 • DKK 1.000,- pr. session

Ledersparring og personaleudvikling:

Kører du nogengange træt i svære samtaler med dine ansatte? Måske tænker du at, der er noget, der ikke fungerer med dig eller dit personale siden du næsten altid havner i de lidt mere udfordrende situationer omkring personale. Det kan også være, at du har ambitioner om at udvikle dig som leder, eller hurtigere at nå til tops. Uanset, hvad dit mål måtte være så finder finder vi sammen en vej, der både udvikler dig som menneske og som leder.

Tænker du nogen gange, at det virker som om din chef ikke lytter til dig? Eller hvorfor får de andre så megen ros, når det er mig, der gør hele arbejdet?

Det kan også være at du føler dig stresset fordi du føler du har hele ansvaret for at tingene kører på din arbejdsplads.

Måske skal du bare videre til et andet arbejde, men har ikke rigtig modet til at springe ud i noget nyt, eller måske synes du ikke du kan finde ud af, hvad du er god til.

Ja, der kan være meget at tænke på i dagligdagen, men der er altid en vej ud og den vej finder vi sammen.

Du kan altid ringe, eller maile og bestille en coachingsession, og med denne handling er der ikke så langt til de mål og drømme du har som, hvis du undlod.

Jeg har sideløbende med min karriere i bogbranchen også uddannet mig til coach og har i den forbindelse arbejdet med ledelse, personale samt elitesportsfolk.

Jeg har helt sikkert også stået i nogle af de problematikker du står med. Det har jeg i min egenskab af selv at have været leder og topchef flere steder. Jeg har også været ansat og set, hvordan ledere kan drive en rundt i manegen uden at man egentlig gør noget selv, men da jeg opdagede, hvor let det er at gøre ens hverdag fantastisk, ved få simple greb, uanset, hvor kompleks min situation syntes at være, så gjorde det at jeg idag har et rigtig godt arbejdsliv og den erfaring vil jeg gerne give videre.

 

Hjemmesidedesign: 

Sidder du med en hjemmeside som du ikke er helt tilfreds med, eller bare nogle småting du ønsker ændret ved din nuværende hjemmeside, eller har du et helt trejde ønske, så kan vi løse opgaven for dig.

Måske er du nervøs for at få en konsulent, da det kan blive meget dyrt. Det behøver det ikke at blive, da vi sagtens kan sætte os i øjenhøjde med din virksomhed. Vores første besøg er altid gratis og uforpligtende

Der er mange ting man skal holde sig for øje- og mange bolde skal holdes i luften når du har besluttet dig for at få en ny hjemmeside. Disse bolde samler vi i en enkelt kurv så hele processen bliver overskuelig for dig.

Boldene kan være:

Tryghed: Du skal have tillid til at vi kan udføre opgaven fra start til mål, og du er med i hele processen.

Udseende: Vi giver et bud på, hvordan en ny hjemmeside kan se ud, i respekt for din forretning og dine ønsker. Dette forslag er gratis.

Opmæksomhed: Vi vil gøre vores forsøg på at din hjemmeside bliver set af flere. Via SEO og evt. online markedsføring.

Support: Vi kan stå for fremtidig vedligehold af hjemmesiden samt hvis der skulle opstå problemer efter opgavens aflsutning.

 

Webdesign
 • Udvikling af hjemmeside
 • Hjemmeside optimering / opdatering
 • Design og ide sparring
 • SEO optimering