21498083 peter@reismer.dk

Om os

Peter Sengel Reismer

Hvis man har noget man gerne vil sælge, gælder det om at fortælle folk at det findes

Peter Reismer:

Jeg er en god igangsætter og motivator navnlig pga. stort drive og positiv udstråling, der helt naturligt skaber samhørighed og tillid hos de mennesker, og kunder, jeg samarbejder med. Jeg elsker et arbejdsmiljø, hvor jeg kan få afløb for min store passion for at yde andre mennesker god service og lytte til deres behov, der gør at de føler sig set og hørt.

Jeg har været i bogbranchen i 33 år og er den eneste i Danmark, der både har været kædechef for en boghandlerkæde (Kon-Tur) og forlagschef. Ja, faktisk for flere forlag. Udover det, så har jeg været chef for en hjemmeside, så jeg kender alt til algoritmer og ved, hvad der skal til for at bøgerne bliver set og hørt på alle elektroniske platforme. Senest, har jeg været markedschef for en distribution. Så min vej igennem bogbranchen går hele vejen rundt. Det er den erfaring jeg giver videre til dig, som kunde, når du vælger at have mig som samarbejdspartner. Er du i tvivl om noget så ring og spørg så finder vi, sammen ud af en løsning for dig. Det er helt uforpligtende.

Jeg har sideløbende med min karriere i bogbranchen også uddannet mig til coach og har i den forbindelse arbejdet med ledelse og personale. Det har jeg i min egenskab af selv at have været leder og topchef flere steder. Så måske har jeg stået i de situationer du står i nu. Derfor er jeg muligvis den rette at sparre med.

21498083

peter@reismer.dk

Christian Stengel Reismer

Nytænkning og innovation er ikke noget man skal være bange for

Christian Reismer:

Jeg er en person med en høj arbejdsmoral, der aldrig er syg og kan knokle igennem, når der er brug for det. Udover det, så engagerer jeg mig meget i den virksomhed jeg har fået opgaven fra. Jeg har høje ambitioner om at nå de mål, jeg bliver sat.

Jeg nyder at fordybe mig i mine opgaver og altid levere et godt og professionelt resultat. For mig handler det om, at den aktuelle opgave er i centrum, og alle får en god oplevelse og måske ender dialogen med et smil på læben.

Med en lang erfaring som telefonsælger hos Telmore har jeg de rette egenskaber til at lukke et salg blot ved brug af stemmens kraft.

Udover det, så har en jeg baggrund som IT-konsulent i et IT firma med mange forskellige større kunder, hvor jeg har arbejdet med samtlige opgaver indenfor opbygning af hjemmesider og Google ads samt markedsføring på de sociale medier.

61128699

christian@reismer.dk