21498083 peter@reismer.dk

Ledersparring og personaleudvikling

to mænd på en cafe der snakker om ledersparring og personaleudvikling
  • Coaching af over 500 personer
  • Ledersparring og personaleudvikling
  • Karrieresparring
  • Hvordan spiller du dine medarbejdere bedre?
  • Find dit drømmejob
  • DKK 1.000,- pr. session

Ledersparring

Kører du nogengange træt i svære samtaler med dine ansatte? Måske tænker du at, der er noget, der ikke fungerer med dig eller dit personale siden du næsten altid havner i de lidt mere udfordrende situationer omkring personale. Det kan også være, at du har ambitioner om at udvikle dig som leder, eller hurtigere at nå til tops. Uanset, hvad dit mål måtte være så finder finder vi sammen en vej, der både udvikler dig som menneske og som leder.

Tænker du nogen gange, at det virker som om din chef ikke lytter til dig? Eller hvorfor får de andre så megen ros, når det er mig, der gør hele arbejdet?

Det kan også være at du føler dig stresset fordi du føler du har hele ansvaret for at tingene kører på din arbejdsplads.

Måske skal du bare videre til et andet arbejde, men har ikke rigtig modet til at springe ud i noget nyt, eller måske synes du ikke du kan finde ud af, hvad du er god til.

Ja, der kan være meget at tænke på i dagligdagen, men der er altid en vej ud og den vej finder vi sammen.

Personaleudvikling

Du kan altid ringe, eller maile og bestille en coachingsession, og med denne handling er der ikke så langt til de mål og drømme du har som, hvis du undlod.

Jeg har sideløbende med min karriere i bogbranchen også uddannet mig til coach og har i den forbindelse arbejdet med ledelse, personale samt elitesportsfolk.

Jeg har helt sikkert også stået i nogle af de problematikker du står med. Det har jeg i min egenskab af selv at have været leder og topchef flere steder. Jeg har også været ansat og set, hvordan ledere kan drive en rundt i manegen uden at man egentlig gør noget selv, men da jeg opdagede, hvor let det er at gøre ens hverdag fantastisk, ved få simple greb, uanset, hvor kompleks min situation syntes at være, så gjorde det at jeg idag har et rigtig godt arbejdsliv og den erfaring vil jeg gerne give videre.

 

Læs også om vores andre ydelser